smc PENTAX DA645 25mm F4 - Leírás

Ez a nagylátószögű objektív amellett, hogy biztosítja a PENTAX-original által nyújtott első-osztályú digitális fényképezést és kiváló képalkotást biztosít; megbízható konstrukciója révén por- és időjárásálló, ami ideális a szabadtéri fotográfusoknak.

Az első unifokális, ultra-nagylátószögű objektív a PENTAX 645D-hez

Egy PENTAX 645D fényképezőgép vázzal kombinálva, ez az ultra-nagylátószögű objektív 19.5mm-es gyújtótávolságnak felel meg (a 35mm-es formátumhoz viszonyítva), így biztosítja az elérhető legszélesebb perspektívát a PENTAX 645D cserélhető objektíves fényképezőgépnek. Alkalmas egyedi vizuális effekt létrehozására, mint például az elnyújtott perspektívák és az extra-széles mélységélesség; hatékonyan használható különböző témáknál, mint például a tájképfotózás és a beltéri fényképezés. A megszokottnál jóval nagyobb szabadságot és rugalmasságot biztosít az első-osztályú, közepes formátumú digitális SLR fényképészetben.

A legkorszerűbb optika

Az optika két nagyteljesítményű aszférikus lencse elemet tartalmaz, ennek köszönhetően az objektív kivételes képalkotást és széltől-szélig tartó világosságot biztosít; miközben minimálisra csökkenti az esetleges aberrációkat. Az objektív mindegyik tulajdonsága a digitális képalkotást optimalizálja: például az objektívet exkluzív lencsebevonatokkal látták el, miközben tükröződést-gátló anyagokat építettek az objektív-hordó belsejébe. Az eredmény egy olyan objektív, ami az elérhető legjobb működést hozza ki a PENTAX 645D közepes-formátumú digitális SLR fényképezőgépből.

Aero Bright bevonat

This lens is treated with PENTAX-original Aero Bright Coating, which assures an outstanding anti-reflection performance over a broader wavelength range to deliver images that are more brilliant and in higher quality than those produced by previous models. Born as the fruit of PENTAX’s advanced nanotechnology, this exclusive coating effectively reduces lens reflectance and greatly increases light transmittance by forming a silica aerogel layer with uniform pores on the surface of optical elements.

Az objektívet ellátták a PENTAX-original Aero Bright bevonatával, mely biztosítja a tükröződésmentes működést a szélesebb hullámhossz-tartományokban is, miközben a készített képek világosabbak és jobb minőségűek, mint a korábbi bevonatok által biztosítottak. A PENTAX nanotechnológiájának gyümölcseként ez az exkluzív bevonat hatékonyan csökkenti a tükröződéseket és nagymértékben növeli a fényáteresztést egy szilikon aerogél réteget képezve, mely kiegyenlíti a pórusokat az optika felületén.

Megbízható, por- és időjárásálló kialakítás

Mint az AW (All Weather) széria legújabb modellje, ez az objektív rendkívüli időjárásálló konstrukcióval rendelkezik, melyet 11 darab speciális tömítés biztosít, melyek hatékonyan akadályozzák meg a por és a folyadék behatolását az objektív belsejébe. A PENTAX 645D fényképezőgép vázzal kombinálva, a felhasználó egy megbízható és tartós digitális képalkotó konstrukciót kap; amely kiválóan teljesít kültéri használat esetén is, mint például a köd, eső vagy egyéb vízfelverődésű helyek.

Cserélhető cirkuláris polár szűrő

Az objektív tartalmaz egy beépített, kihúzható szűrőtartót a hordóban. Azáltal, hogy a használó felhelyezi a C-PL (cirkuláris polarizáló) szűrőt (átmérő: 40.5mm; a csomag tartalmazza, mint exkluzív kiegészítőt) a tartóra, könnyedén forgathatja azt, hogy elérje az általa kívánt, megfelelő polarizációs hatást.

Egyenletes, csendes SDM autófókusz működés

A haladó SDM (Supersonic Direct-drive Motor) autófókusz mechanizmussal van felszerelve, mely szuperszónikus motort használ, amely a hordó objektívbe van installálva. Az objektív egyenletes, csendes autófókusz működést biztosít.

Egyéb jellemzők

  1. 645 formátumú film SLR fényképezőgép mindegyik képterülete körbevonással
  2. Magas minőségű gépesített alumínium rész, magában foglalja a hordó objektívet, napellenzőt és objektív sapkát
  3. Quick-Shift fókusz rendszer az azonnali kézi fókuszra történő váltáshoz, miután elkaptuk az AF rendszer által a tárgyat fókuszban
  4. Kerek diafragma, hogy egyenletes, csodálatos háttérelmosás (fókuszon kívüli) képeket készítsünk, míg minimalizáljuk a fényforrás vonalhatását
  5. SP (Super Protect) bevonat található az objektív elülső felületén a hatékony por, víz és zsír taszításához
Oldal tetejére