HZ15 - Áttekintés

  • 12741_HZ15_001.jpg
  • 12741_HZ15_002.jpg
  • 12741_HZ_003.jpg
  • 12741_HZ15_b.jpg
  • 12741_HZ15_004.jpg

  • Stabilizált 16MP-es szenzor
  • 15X nagylátószögű optikai zoom
  • 3cm makró mód
  • Széles, 3''-es LCD kijelző
  • 20 témaprogram

Links

LeírásBővebben

RICOH HZ15 digitális kompakt kamera, mely egy könnyű, egyszerűen hordozható vázzal; 15-szörös zoomátfogású objektívvel, és széles, 3.0-incses LCD kijelzővel rendelkezik.

Egy kompakt, bárhová elvihető váz: ez az új modell rengeteg kiváló funkcióval rendelkezik, beleértve egy optikai, 15-szörös zoomobjektívet, mely 24 mm-es ultra széles látószögű lefedettséggel bír, nagy felbontású képrögzítés 16 tényleges megapixellel, nagy, könnyen látható 3.0 incses LCD monitorral, és a kifinomult SR (Shake Reduction) mechanizmust is tartalmazza. Ezen kívül, aprólékos figyelmet fordítottak a kinézet részleteire, a kiváló minőségű, fényes fekete bevonattól a könnyen megfogható markolatig, melyek fokozzák a HZ15 funkcionális működését és stílusos megjelenését.

15X-ös nagylátószögű optikai zoom  a legkülönbözőbb témákhoz és jelenetekhez történő alkalmazkodáshoz

A kompakt, könnyű vázban, a HZ15 tartalmaz egy nagy teljesítményű 15-szörös optikai zoom objektívet, melynek a gyújtótávolsága 24 mm-es nagy látószögtől a 360mm szuper-telefotóig terjed (a 35 mm-es formátumban). Az extra széles zoom tartománynak köszönhetően, a HZ15 gyönyörű, élénk képeket készít a legkülönfélébb témák és jelenetek során is- a látványos tájaktól a gyors mozgású sporteseményekig. Ezeken kívül makró módot is kínál minimális élességállítási távolságnál, mely mindössze három centiméteres távolság a tárgytól.


 

 

A művészi kifejezéshez: Shake Reduction mechanizmus

A HZ15 fel van szerelve egy innovatív CCD-shift-típusú SR (Shake Reduction) mechanizmussal, hogy éles, elmosódásmentes képeket szolgáltasson, még a fényképezőgép rázkódására hajlamos felvételi körülmények között is, például ha telefotó tartományban fotózunk, a sötétben csak beeső fény mellett, vagy naplementekor.


 

Kivételes képminőség

A 16 effektív megapixellel, a HZ15 jól meghatározott, kiváló minőségű képeket rögzít, extra finom felbontással. Továbbá gyönyörű, HD-minőségű videoklipeket is rögzít (1280 x 720 pixel).

Stílusos, könnyű tartású váz

A HZ15 minden tervezési részlete, beleértve a kamera vázának jó kidolgozását és textúráját, a kényelemre, a minőségre és a kezelhetőségre lett optimalizálva. Ezek közé tartozik a fényes fekete bevonat a vázon, egy könnyen-tartható markolat, és funkcionális elrendezésű gombok és kapcsolók.

Specifikációk Bővebben

Típus - Fényképezőgép típus Kompakt digitális kamera
Szenzor - Szenzor típus

CCD

Szenzor - Névleges felbontás

kb. 16 megapixel

Váz - Magasság

kb. 60mm

Váz - Szélesség

kb. 108.5mm

Váz - Színmélység

kb. 31mm

Váz - Súly

kb. 203 g (feltöltött és készenléti állapotban)

kb. 181 g (akku és SD kártya nélkül)

Oldal tetejére