PENTAX MX-1 - Áttekintés

 • MX-1 colors.jpg
 • MX-1_front_SILVER (Custom).jpg
 • MX-1_front_BLACK (Custom).jpg
 • MX-1_frontside_SILVER (Custom).jpg
 • MX-1_frontside_BLACK (Custom).jpg
mx-1-product-logo.png

 • 12 Megapixel
 • CMOS hátsó megvilágítású érzékelő 1/1,7 incs
 • Széles rekeszű objektív: f/1,8 - 2,5
 • 4X Zoom 
 • Dönthető, 3" LCD kijelző

DíjakBővebben

 • DPReview_silveraward_web.png

Links

LeírásBővebben

Széles rekesznyílás, 4X optikai zoom objektív

large aperture lens

A PENTAX MX-1 négyszeres optikai zoom objektívet tartalmaz, mely széles, maximális rekesznyílást kínál F1.8-tól F2.5-ig és 28 mm-es nagy-látószögű lefedettséget (a 35 mm-es formátumban). Mivel a fényképezőgép nagy teljesítménye biztosítja az éles, jól definiált képeket, így amikor a zoom objektív maximális rekeszérték és a legszélesebb látószögre van beállítva, a fotós gyorsabb záridőt használhat a  gyengén megvilágított helyeken is és kihasználhatja a szép bokeh előnyeit (fókuszon kívül), amelynek hatása van a háttérben. Az MX-1 is tartalmazza az 1 cm-es makró módot, mely képes megragadni drámaian a közeli témaképeket, melyek mindössze egy centiméterre vannak, valamint tartalmaz egy intelligens zoom funkciót, hogy kiterjesszék a zoom lefedettséget akár körülbelül 7,8-szorosára (a fókusztávolság kb 218 mm 35 mm-es formátumban) a képminőség romlása nélkül.

Hátsó megvilágítású CMOS képérzékelő

big backilluminated CMOS sensor

Az MX-1 tartalmazza az újonnan tervezett hátsó megvilágítású CMOS-képérzékelőt. Az ISO 12800 felső érzékenységgel, és a mintegy 12,0 millió tényleges pixellel, méltán dicsekedhet a magas érzékenységű, alacsony zajszintű jellemzőivel és biztosítja a nagysebességű képadatok feldolgozását, a szuper nagy felbontású képeket rendelkezésre bocsátáshoz. Az MX-1 is kínál state-of-the-art képalkotó motort. Támogatja a legújabb Super Resolution technológiát, ez a motor kiemelkedő képfeldolgozási teljesítménnyel készít világos, kiváló minőségű képeket, jól meghatározott adatokkal. Ezen kívül, az egyedi Kézi éjszakai élénkség mód segíti a fotóst, hogy elkapja a blur-mentes éjszakai képeket úgy, hogy több képet készít egyszerre, majd szintetizálja őket egy kompozit képbe.

Klasszikus design, mely a filmes kamerákra emlékeztet

designed as old film camera

A texturált gumi markolattal, és sárgaréz felső és alsó panelekkel, amely egy egyedi megjelenést fejlesztett sok éves használat után, az MX-1 egy klasszikus designt kínál, mely emlékeztet a hagyományos filmes kamerákra. További jellegzetessége a számos fém alkatrész, többek között az objektív gyűrű, az ízléses, és kiváló kivitel kiegészítéséért.

RAW adatfejlesztés & dedikált expozíció kompenzáló tárcsa a vázban

Setup dial wheel

A dedikált expozíció kompenzáló tárcsának köszönhetően, az MX-1 biztosítja a felhasználóbarát, az expozíció kompenzáló beállításhoz történő közvetlen hozzáférést, anélkül, hogy ezt a menüben kellene beállítanunk. Megtalálható benne a módválasztó tárcsa, mellyel a gyors és könnyű, 10 különböző felvételi mód beállítás válik lehetővé- a hands-off Auto Picture módtól kezdve, a minden célra alkalmas Programozott AE-n, a kreatívabb rekesz-prioritás AE-n, Záridő-prioritás AE-n keresztül és a kézi fénymérésig. Ennek eredményeként, a fotósnak biztosítva van a kiemelkedő alkotói szabadság, hogy kiválassza a legmegfelelőbb felvételi módot egy adott jelenet vagy tárgy során, mindenféle késlekedés nélkül. Mi több, az MX-1 fel van szerelve egy sor SLR-szabványos funkcióval, hogy optimalizálja a működőképességét, beleértve a fejlett UI (felhasználói felület) funkciókat, a könnyű hozzáférés-vezérlést és a vázba beépített RAW adatok fejlesztését.

Specifikációk Bővebben

Típus - Fényképezőgép típus Kompakt digitális kamera
Szenzor - Szenzor típus CMOS
Szenzor - Névleges felbontás

kb 12.76 megapixel

Váz - Magasság 60mm
Váz - Szélesség 122.5mm
Váz - Színmélység 51.5mm
Váz - Súly

363g nem feltöltve, 391g feltöltött és kész állapotban

Összeállítások Bővebben

Oldal tetejére