Optio LS465 - Áttekintés

  • LS465_colors.jpg
  • Packshot LS465 (Custom).jpg
  • Optio LS465_a_Amethyst-Purple (Custom).jpg
  • Optio LS465_b_Amethyst-Purple (Custom).jpg
  • Optio LS465_c_Ruby-Pink (Custom).jpg
Optio-LS465-productlogo.png

Zsebben hordható & stílusos kamera

  • 16 MP szenzor
  • HD video közvetlen hívógombbal
  • Széles látószögű 5 X optikai zoom (20-140mm)
  • 16/9 kijelző
  • Testreszabható az eredeti előlap lecserélésével

LeírásBővebben

Az Optio LS465 nemcsak számos fejlett, felhasználóbarát funkciót kínál, melyek biztosítják az egyszerű, könnyed szépség megragadását, jó minőségű képek készítésével, de egy alacsony profilú vázzal rendelkezik, amely egyszerre kompakt és stílusos; egy olyan gép, melyet minden alkalommal magaddal vihetsz.

Az Optio LS465 sokkal kisebb és könnyebb, mint a hagyományos normál-osztályú modellek, annak ellenére, hogy kíválóan megfelel az alapvető előírásoknak, amelyek között megtalálható a 16 effektív megapixellel készített nagy felbontású képe, 5x optikai zoom objektív a 28 mm-es széles látószöggel, és a nyomógomb indítású HD videofelvétel. Egyedülállóan alacsony profilú váz csak 46.5mm magas, így a felhasználó képes akár a kis zsebében vagy a táska tartalék sarkában is magával vinni, vagy kézben is akár, mintegy divatos kiegészítőként. Az előlap lepattintásával a felhasználó könnyen megváltoztathatja a megjelenést, hogy az megfeleljen a hangulatnak és az alkalomnak egyaránt. A több kiváló hordozhatósági tényezőt és az eleganciát tekintve, melyek egy sereg képalkotó eszközzel párosulnak, az Optio LS465 a kiváló minőségű digitális fényképezés szórakoztatóvá és könnyűvé teszi minden típusú tárgy és jelenet esetén.

Az Optio LS465 a következő vázszín választékokat kínálja: Sapphire fekete, Ruby rózsaszín és ametiszt lila.


Ultra-kompakt, szuper könnyű, alacsony profilú váz

Az újonnan kifejlesztett, leméretezett 5x optikai zoom objektív egységnek és az ultra-vékony, 2,7 hüvelyk széles képernyőjű LCD monitornak köszönhetően, az Optio LS465 csak 46.5mm magas. Vízszintes irányban, az alacsony profilú kialakítás nem csak egy divatos megjelenést hoz létre, mint a hagyományos modellek esetén, hanem kényelmesen elfér egy kis kabát zsebében, vagy a táskánkban, így tökéletes képalkotó eszköz minden típusú fényképezésnél- a mindennapi pillanatfelvételek és a kirándulások emlékfotóin keresztül, az üzleti dokumentációba rögzítendő szabadidős kikapcsolódásig.

Magas minőségű képek

Az Optio LS465 éles, kiváló minőségű képeket szolgáltat, a kivételes képfelbontás kombinációjának köszönhetően, mely biztosítja a 16 effektív megapixelt, a state-of-the-art képalkotó motort és a nagy teljesítményű smc PENTAX zoom objektívet. Még akkor is, ha a képeket poszter méretűre nagyítjuk, hiszen biztosítja a gyönyörű, nagy felbontású nyomtatást kiváló széltől szélig terjedő élességgel.

5X optikai zoom objektív 28 mm-es nagy látószöggel

Az Optio LS465 egy 5x optikai zoom objektívvel van felszerelve, amely gyújtótávolsága 5.1mm-től 25.5mm-ig terjed (egyenértékű a 28 mm-es nagy látószögtől a 140 mm teleobjektív 35 mm-es formátumával). A széles zoom lefedettségnek köszönhetően, gyönyörű, élénk képeket készít, a sokféle téma és jelenet során is - a széles perspektívájú képektől, mint a látványos tájak, fenséges építészeti fényképek és a zárt térben készített családi / csoportos felvételek, a hosszú távú telefotó felvételekig. Az intelligens zoom funkció tovább bővíti a kamera zoom tartományát mintegy 36-szorosára, a képminőség romlása nélkül.

Felhasználóbarát Auto Picture mód

Az Optio LS465 jellegzetessége a PENTAX eredeti Auto Picture mód, amely automatikusan kiválasztja a megfelelő felvételi módot egy adott tárgy vagy jelenet esetén úgy, hogy pontosan és azonnal értékeli a különböző fényviszonyokat a képet érintő témában. Ez a felhasználóbarát mód azonnal és csalhatatlanul kiválaszt egyet a 14 expozíció-vezérlési program közül, mely módok a Portré, Kék ég és a Napnyugta, és optimalizálja a fényképezőgép beállításait, például az érzékenységet és a zársebességet, hogy biztosítsa a legjobb eredményt, miközben minimálisra csökkenti a fotós erőfeszítését.

Specifikációk Bővebben

Típus - Fényképezőgép típus Kompakt digitális kamera
Szenzor - Szenzor típus 1/2,3’’ CCD
Szenzor - Névleges felbontás Kb 16 megapixel
Váz - Magasság 46mm
Váz - Szélesség 101mm
Váz - Színmélység 22.5mm
Váz - Súly 105 g feltöltés nélkül, 122 g feltöltve és készenléti állapotban

Összeállítások Bővebben

Oldal tetejére