RICOH WG-30 - Leírás

Élvezzen minden napot és az outdoor élményeket!

Magas minőségű képeket készíthetünk még víz alatt is, éjszakai jeleneteknél vagy ha tájképet fotózunk

Strapabíró konstrukció: 12 méterig vízálló és 1,5 méterig ütésálló

A WG-30 kompakt vázásában egy 5x optikai zoom objektív van, mely kb. 28mm-es fókusztávolsággal rendelkezik (35mm-es formátumra számítva) és 16 effektív megapixellel.
A hátsó megvilágítású CMOS képérzékelő a nagy teljesítményű képfeldolgozó motorral és alacsony zajteljesítménnyel rendelkezik, mely a fényképezés széles dinamikus skáláját teszi lehetővé.
A továbbfejlesztett mermaid mód alkalmas a vízalatti fotózáshoz, minimalizálja a színvetítést a víz alatt úgy, hogy optimalizálja a színreprodukciót.

A WG-30 masszív, légmentes váza ellen áll a kemény kültéri feltételeknek is. Ez nem csak 12 méterig vízálló és ellenáll a homoknak és piszoknak, de 1,5 méteres magasságból leejtve is ellenáll az ütésnek, a -10°C-os fagy sem okoz problémát neki, továbbá 100kg nyomásnak is ellenáll.

A mikroszkópikus világ a szabad szemnek is láthatóvá válik
Digital Microscope Mód

Az 1cm-es makró és a zoom funkció kombinálásával a WG-30 felnagyítja a tárgyat az LCD monitoron a megfigyelésre, és a mikroszkópikus világ fotózása a szabad szemnek is látható válik, mellyel megdöbbentő új felfedezéseket tehetünk.

Makróállványt tartalmaz, amely segíti a fotózást Készítsen képet 2.44mm x 4.33mm skálán, mely kitölti az egész képernyőt (ha maximum nagyítással fotózunk)

Hat LED Makró fénnyel van felszerelve a jobb világításért

Készítsen intervallum felvételeket állóképekkel! 

Állóképek sorozatfelvétele fix intervallumnál az indítási időtől, majd automatikusan összekapcsolja a készített képeket egy video fájlba.

Élvezze a "frame-by-frame action"-t ezzl a funkcióval

Távvezérlés is elérhető a fényképezőgép hátuljától

A=O-RC1 vízálló távkioldó (opcionális)

B=távkioldó vevő

Kéz nélküli fotózás az opcionális WG szériás kiegészítőkkel

Oldal tetejére