SMC DA 18-270mm f:3.5-6.3 ED SDM - Áttekintés

Links

LeírásBővebben

Ez a kíváló nagyítású zoom objektív 15x-ös nagyítást tesz lehetővé a széles látószögű objektívtől egészen teleobjektívig, miközben a szupergyors AF mechanizmus sima és csendes autófókusz működést és csökkentett súlyú objektívet eredményez. A rendkívül széles, de egyben hosszú-felépítésű objektív sokoldalúsága és praktikussága lehetővé teszi a használója számára, hogy olyan különböző témáknál és helyzeteknél használja, mint a tájképek, pillanatképek, sportfotók, mindezt anélkül, hogy egyszer is objektívet kellene cserélnie.

15-szörös zoom, mely extra széles tartományt fed le

Egy PENTAX K-bajonettes, cserélhető objektíves digitális kamera váz ezzel az objektívvel 15x-ös zoom tartományt fed le, a 27.5mm-es széles látószögű gyújtótávolságtól egészen a 414mm-es tele-fényképekig a 35mm-es formátumhoz viszonyítva. Az objektív olyan széleskörű témák és beállításokat tesz elérhetővé a fényképészeknek, mint a tájképek, portrék, sportfotók, mindezt objektívcsere nélkül. Ez az újonnan tervezett optika a kulcs a széles zoom tartomány eléréséhez, egy kompakt, könnyűsúlyú vázban, a sokoldalúságért és irányíthatóságért.

Supergyors AF motor (SDM)

A PENTAX-original SDM autófókusz-rendszernek köszönhetően, amit egy beépített szupergyors motor biztosít, ez az objektív kivételesen zavartalan és csendes autófókusszal rendelkezik. Egy SDM-kompatibilis PENTAX K-bajonett cserélhető objektíves digitális fényképezőgép vázzal kombinálva*, a fókusz automatikusan SDM támogatott módba lép, így megbízható és hibátlan autófókuszt biztosít.

*Az objektív a következő modellekkel kompatibilis: K-5 II, K-5 II s, K-30, K-01, K-5, K-r, K-7, K-x, K-m, K20D, K200D, K100D Super és K10D fényképezőgép váz (1.3 vagy újabb installációjú készülékszoftverrel). Abban az esetben, ha másik fényképezőgép vázzal kombináljuk a fókusz automatikusan manuálisra vált.

Kivételes képkidolgozottság

Az optika tartalmaz két extra-alacsony szórású ED lencse-elemet. Ez a zoom objektív nagy fényerejű, széltől-szélig magas felbontású és élességű képeket eredményez, miközben minimálisra csökkenti a kromatikus aberrációkat (színhibákat).

Egyéb jellemzők

A minimális élességállítási távolság 0.49m-től az egész zoom tartományig terjed. A membrán felépítése kör alakú így letisztult, gyönyörű, háttérelmosásos képek készítésére alkalmas, miközben minimalizálja a fényforrás pontok csíkos hatását.

Oldal tetejére