DA 560mm F5.6 ED AW - Áttekintés

Links

LeírásBővebben

Kitűnő képalkotás a távoli témákról

Egy PENTAX K-bajonett cserélhető objektíves fényképezőgép vázzal kombinálva ez a szuper-telefotó objektív 859mm-es gyújtótávolsággal rendelkezik a 35mm-es változathoz hasonlítva. Mivel az egyedi teleszkóp-típusú optika nem igényel annyi optikai elemet, mint egy hagyományos objektív a képalkotás is élesebbé, tisztábbá válik, különösen a távoli témáknál. Emellett az objektív tartalmaz két extra-alacsony szórású ED optikai elemet, melyek biztosítják a széltől-szélig terjedő magas-felbontást és élességet miközben csökkentik a kromatikus aberrációkat.

Új, első-osztályú HD lencsebevonat

Az objektívet a PENTAX által fejlesztett minőségi, többrétegű HD lencsebevonattal látták el. A hagyományos többrétegű rétegekkel szemben ez a bevonat magasabb fényáteresztést biztosít, redukálja a csillogást és éles, tiszta, szellemképmentes képeket eredményez akár ellenfény esetén is.

*HD= a High Definiton mellett az objektívek azon képességét is jelöli, hogy kitűnnek átláthatóságban, felbontásban és a képalkotásban is

Por és időjárásálló kialakítás

Az AW széria (All Weather) új modelljeként az objektív konstrukciója 29 darab speciális tömítést tartalmaz, melyek hatékonyan megakadályozzák a por és víz behatolását az objektív belsejébe. Az objektívet egy PENTAX időjárásálló, cserélhető objektíves fényképezőgép vázzal, mint például a K-5 vagy a K-30 kombinálva, a felhasználó egy tartós és megbízható konstrukciót kap, mely a kültéri helyszíneken, esőben, ködben és egyéb vízfelverődésű helyeken is tökéletesen funkcionál.

A HD sorozat új külső kialakítása

The lens exterior has been painted an elegant white to minimize heat haze generated inside the lens barrel due to a blazing sun. Featured in the middle of the lens barrel is a red almite ring that serves as a distinct, radiant symbol of the new HD PENTAX lens series. Strap lugs are made from machined aluminium to enhance its exclusive appearance.

Az objektív külső része egy fehér, elegáns festéssel van ellátva, ami minimalizálja a napon való használat esetén jelentkező bepárásodást. Az objektív-hordó közepén egy piros almite gyűrű található, amely a HD PENTAX új szériáját megkülönböztető jelkép. A szíjtartó csatok kézzel megmunkált alumíniumból készültek, tovább fokozva az exkluzív megjelenést.

Oldal tetejére