HD PENTAX-DA 55-300mm F4-5.8ED WR - Áttekintés

  • HD_55-300WR.jpg
  • HD_55-300WR_WH.jpg

  • Időjárásálló zoom teleobjektív
  • Magas minőségű objektív tubus és kiváló optikai megjelenés
  • 84.5-460mm-nek megfelelő objektív a 35mm-es formátumhoz viszonyítva
  • HD lencsebevonat
  • Extra-alacsony szórású ED objektív elemek

Links

LeírásBővebben

Közel 5.5x-ös zoom arány a telefotó tartományban

A körülbelül 5.5x-ös zoom tartománynak köszönhetően ez az objektív gyújtótávolságban a 84.5mm-es közepes telefotótól egészészen a 460mm-es (a 35mm-es formátumhoz viszonyítva) szuper telefotóig funkcionál, így széleskörű felhasználást tesz lehetővé a portréktól kezdve a sportfotókon át egészen a tájképekig. Az optika két extra-alacsony szórású (ED) üveg elemet tartalmaz, melyek hatékonyan csökkentik a kromatikus aberrációkat a teljes zoom tartományban és életszerű képeket eredményeznek.

Magas minőségű HD* védőréteg a kitűnő képalkotásért

Az objektívet a PENTAX exkluzív, minőségi, többrétegű HD* védőrétegével látták el, amely magasabb fényáteresztést és alacsonyabb tükröződést biztosít, mint a hagyományos védőrétegek. Ennek eredményeként csillogás- és szellemképmentes, tiszta és éles képalkotás lehetséges, olyan kevésbé ideális körülmények között is, mint az ellenfény.

Megbízható időjárásálló konstrukció

Ennek az objektívnek egy megbízható időjárásálló kialakítása van, amely megakadályozza a víz és egyéb folyadékok bejutását a vázba. Ez az objektív egy PENTAX időjárásálló SLR fényképezőgép vázzal kombinálva biztosítja a használónak a tartósságot és a megbízhatóságot esőben, ködben és egyéb vízfelverődésű helyeken való használat közben is.

Quick-Shift fókuszrendszer

Az objektívet a PENTAX által fejlesztetett Quick-Shift fókuszrendszerrel látták el, amely lehetővé teszi a használójának az egyszerű manuális fókuszra váltást az AF-módból, miután fókuszba vette a témát.

Oldal tetejére