SMC DA 50mm F:1.8 - Áttekintés

  • 22177_DA50mmF1.8.jpg
  • DA50mmF1.8_small.jpg

Egy sokoldalú, közepes-méretű teleobjektív, mely kizárólag a PENTAX digitális fényképezőgépeihez lett tervezve.

 

Links

LeírásBővebben

Mivel ezt az objektívet kizárólag a PENTAX K-bajonett típusú cserélhető objektíves fényképezőgépekkel való használatra tervezték és fix gyújtótávolsággal látták el, közepes méretű teleobjektívként funkcionál, mely nagyméretű rekesznyílása és kör alakú membránja által gyönyörű háttérelmosásos effektekre, portrékra és pillanatfelvételekre teszi alkalmassá a gépet. Kiemelkedő teljesítménye és kompakt, könnyűsúlyú kialakítása révén egyaránt alkalmas eszköz a cserélhető-objektíves fényképezőgépek kezdőinek és professzionális felhasználóinak egyaránt.

Kiváló minőségű képalkotás

Köszönhetően a legkorszerűbb PENTAX optikai tervezésének, az objektív képköre a K-bajonettes cserélhető objektíves fényképezőgépekkel való használathoz lett optimalizálva, így hatékonyan kompenzálja az asztigmatizmust, ezáltal tiszta és éles képeket eredményez.

Egyszerűen kezelhető közepes méretű teleobjektív

Amikor az objektívet egy PENTAX K-bajonettes, cserélhető objektíves fényképezőgéppel kombináljuk, egy közepes tele-, 76.5mm-es objektívnek felel meg, így természetesen egy közepes tele-fényképészeti perspektívát biztosít, amely kiválóan alkalmas gyönyörű háttérelmosásos fényképek és pillanatfelvételekből részek kivágására. Az első lencse PENTAX-original SP (Super Protect) bevonattal van ellátva, mely meggátolja a por, víz és zsír lerakódását és megkönnyíti ezek eltávolítását a felületről. Ez gondtalan és nyugodt használatot biztosít az összes lehetséges fényképész helyszínen.

Nagyméretű rekesznyílás

A nagyméretű F1.8-as rekesznyílás által az objektív könnyedén készít alacsony mélységélességű képeket. A kerek membrán gyönyörű háttérelmosásos fényképeket biztosít, miközben minimalizálja a fényforrás pontok által okozott csíkos-hatást. A nagy rekesznyílás azt is lehetővé teszi, hogy gyorsabb záridővel dolgozzunk a gyenge fényviszonyok között, így elkerülhetőek az esetleges rázkódások által okozott homályos és életlen fényképek.

Kompakt és könnyűsúlyú felépítés

A mindössze 38.5mm-es szélességével és 122 grammos súlyával, ez az objektív alkalmassá válik az összes kültéri-fotós tevékenységhez. Szilárd felépítésével és kifinomult megjelenésével ideális kiegészítőjévé válik bármelyik első-osztály fényképezőgép váznak. 

Oldal tetejére