HD PENTAX-DA 70mm F2.4 Limited - Áttekintés

  • HD PENTAX-DA 70mm F2.4 Limited.jpg
  • HD70_BK.jpg
  • HD70-SL.jpg
  • HD70-SL_Hood.jpg
  • HD70_BK_Hood.jpg

  • Magas minőségű objektív tubus és kiváló optikai megjelenés
  • 170mm-nek megfelelő objektív a 35mm-es formátumhoz viszonyítva
  • HD lencsebevonat
  • Kör alakú membrán

Links

LeírásBővebben

A HD PENTAX-DA Limited objektíveket a K-bajonett típusú cserélhető objektíves fényképezőgépekkel való használatra tervezték. Ezek az objektívek örökölték a jellegzetes kialakítást és a prémium megjelenést az elismert Limited Lens szériától, emellett a legkorszerűbb HD lencsebevonattal és kör alakú membránnal vannak ellátva, melyek még kiválóbb digitális képalkotást tesznek lehetővé eg K-bajonett fényképezőgép vázzal kombinálva.

A híres Limited Lens szériát véve fejlesztési alapul, felhasználva annak részletkidolgozottságát a kiemelkedően minőségi képalkotástól kezdve egészen a kézzel készített alumínium vázig ez az objektív még kiválóbb lett, mint a Limited Lens szériából származó elődei. A lencséket többrétegű HD védőréteggel látták el, a fényáteresztésük sokkal magasabb, mint a hagyományos többrétegű objektíveké, ezáltal éles, tiszta képet biztosítanak kiszűrve a szellemképet és a csillogást akár ellenfény esetén is. Az objektív membránja kerek kialakítású így természetes és gyönyörű háttérelmosásos effektre képes a fényképek elő- és hátterében egyaránt.

Magas minőségű HD védőréteg a kitűnő képalkotásért

Mindegyik objektív magas minőségű, többrétegű HD* védőréteggel van ellátva, amely magasabb fényáteresztést és alacsonyabb tükröződést biztosít, mint a hagyományos védőrétegek. Ennek eredményeként csillogás- és szellem-képmentes, tiszta és éles képalkotás lehetséges olyan kevésbé ideális körülmények között is, mint az ellenfény.

*HD= a High Definiton mellett a lencsék azon képességét is jelöli, hogy kitűnnek átláthatóságban, felbontásban és a képalkotásban is

Kerek felépítésű membrán a gyönyörű háttérelmosásos képekért

Mindegyik objektív egy teljesen kör alakú membránnal van felszerelve, hogy optimalizálja a saját optikája megjelenését. Ez a megoldás természetes és egyben gyönyörű háttérelmosásos képeket eredményez, miközben minimálisra csökkenti a fényforrás pontok által okozott csíkok megjelenését a fényképeken.

Premium quality of the Limited Lens-series

Amellett, hogy örökölte a Limited Lens széria megjelenési koncepcióját, az objektív tervezése alatt egy sor mechanikai és számszerű értékelést és emberi teszteléseket vettek alapul, hogy biztosítsák a legkiválóbb elérhető digitális képalkotást. Az objektív felépítését úgy alakították ki, hogy éles, tiszta, fényképeket biztosítson kitűnő kontraszt mellett akár maximális rekesznyílásnál is. Emellett az objektív tubus, a lencsevédő sapkák és a fényellenző tervezése során csakis minőségi, kézzel megmunkált alumínium anyagokat használtak fel a tökéletes arányok és az elegáns megjelenés érdekében.

Összeállítások Bővebben

Oldal tetejére