RICOH WG-5 GPS

Csúcskategóriás vízálló digitális kompakt fényképezőgép, 14 méteres vízállósággal és továbbfejlesztett ütésállósággal

Örömmel jelentjük be a RICOH WG-5 GPS digitális kompakt fényképezőgépet, kiváló vízálló képességgel, fejlett GPS funkciókkal, és a RICOH palettán megtalálható legjobb ütésállósággal.

A RICOH vízálló fényképezőgép sorozat csúcsmodelljének tervezett WG-5 GPS 14 méterig vízálló, 2,2 méterről leejtve ütésálló, illetve -10°C-ig fagyálló. A nagy rekesszel szerelt, négyszeres optikai zoommal rendelkező optika, párosítva egy érzékeny hátsó megvilágítású CMOS képérzékelővel, még rossz fényviszonyok között is zaj- és bemozdulástól mentes képeket készít, legyen az víz alatt, éjszaka tájképet készítve, vagy beltérben használva a fényképezőgépet. Új funkciók is elérhetővé váltak, hogy még jobban kihangsúlyozhassa a felhasználó kreativitását, például téma-specifikus fehéregyensúly optimalizálás, víz alatti Mermaid mód. A jó alapspecifikációknak köszönhetően minden igényt kielégít a WG-5 GPS, dupla rázkódásvédelemmel, Full HD videofelvétel, 3 incses LCD kijelző. A fényképezőgép  GPS funkciókkal is el van látva, így a fényképekre rögzítésre kerül a földrajzi pozíció, a tengerszint feletti magasság, a légnyomás, továbbá digitális iránytűvel is el lett látva.

A WG-5 GPS a már megszokott design- és funkcionális elemekkel van felszerelve, két színben választható: narancs és gun metál.


Oldal tetejére