PENTAX Tethered Capture Plug-in Adobe® Photoshop® Lightroom® alkalmazáshoz

Kiegészítő (plug-in) a PENTAX 645Z fényképezőgép stúdió-képességeinek fokozásához.

A RICOH IMAGING COMPANY LTD örömmel jelenti be az Adobe® Photoshop® Lightroom® alkalmazással használható PENTAX Tethered Capture Plug-In kiegészítőt, ami lehetővé teszi a PENTAX 645Z középformátumú SLR fényképezőgép számítógéppel összekötve történő használatát (tethered capture).

A PENTAX 645Z 2014. júniusi indulása óta nagy elismerésnek örvend a táj- és a kültéri emberábrázolást kedvelő amatőr és professzionális felhasználók körében egyaránt. Ezzel egy időben megjelent a professzionális igény a fényképezőgép beltérben – különösen stúdiókörülmények között – történő használatár. A különböző igények kielégítésének érdekében a RICOH IMAGING korábban már kiadta az IMAGE Transmitter 2 alkalmazást, ami lehetővé teszi a fényképezőgép számítógépen keresztül történő beállítását, illetve a elkészült képek átmásolását egyaránt.

A professzionális felhasználók támogatásának érdekében a RICOH IMAGING kifejlesztette a sokak által kedvelt Adobe® Photoshop® Lightroom® alkalmazással használható kiegészítőt, ami tovább fokozza a számítógéppel összekötve történő használatban rejlő lehetőségeket. A 645Z számítógéphez történő csatlakoztatását követően lehetőségünk van a számítógépről exponálni, illetve az elkészült képeket megjeleníteni az általa elérhető, nagyobb méretű kijelzőn.

Főbb jellemzők

Termék megnevezése: PENTAX Tethered Capture Plug-in Adobe® Photoshop® Lightroom® szoftverhez
(Egyszerű verzió)
Ár: ingyenes
Kiadás dátuma: 2015. december 10.
Letöltési link: http://www.ricoh-imaging.co.jp/english/support/download_digital.html
Kompatibilis fényképezőgép: PENTAX 645Z


Megjegyzés: Az Adobe® Photoshop® Lightroom® megvásárlása szükséges a PENTAX Tethered Capture Plug-in használatához.


♦ Adobe, Photoshop és Lightroom az Adobe Systems Incorporated bejegyzett védjegyei vagy védjegyei az Egyesült Államokban és/vagy más országokban.
♦ Minden egyéb fentebb említett termék megnevezés a hozzá tartozó vállalat védjegye vagy bejegyzett védjegye.Oldal tetejére