X5 - Áttekintés

  • X-5_colors.jpg
  • X-5_a_Black.jpg
  • X-5_a_Silver.jpg
  • X-5_Black.jpg
  • X-5_Silver.jpg

Minden funkció egy fényképezőgépben

  • 26X optikai zoom
  • Hátsó megvilágítású CMOS szenzor
  • Széles, 3'' dönthető LCD kijelző
  • Full HD Video
  • Elektronikus kereső

Links

LeírásBővebben

Sokoldalú 26X optikai zoom

Kompakt, könnyen hordozható váz. A PENTAX X-5 jellemzője a csúcs leképezésű 26-szoros optikai zoom objektív, mely fókusztávolságának lefedettsége 22,3 mm ultra-nagy látószögtől a 580mm szuper-telefotóig terjed (a 35 mm-es formátumban). Mindenz párosítva az 1 cm-es makró móddal, amely lehetővé teszi a fotós számára, hogy drámaian közeli képeket készítsen, ahol a téma mindössze egy centiméterre van, gyors, egyszerű felvételkészítés a legkülönbözőbb fotózási helyzetekben is. Intelligens Zoom funkciót is tartalmaz, amely kiterjeszti a fényképezőgép zoom lefedettségét mintegy 187,2-szer (a gyújtótávolság 4174mm, 35 mm-es formátumban), a képminőség romlása nélkül.

Hátsó megvilágítású CMOS szenzor

Az X-5 hátsó megvilágítású CMOS image szenzorral is rendelkezik. Ezzel a magas, ISO 6400-as érzékenységgel és a kb. 16.0 tényleges megapixellel figyelemre méltó magas érzékenységű, alacsony zajszíntű jellemzőjével biztosítája a nagysebességű képfeldolgozást a szuper nagy felbontású képek esetén is. Az X-5 további jellemzője a state-of-the-art képmotor, mely a legújjabb Super Resolution technológia által van támogatva. Ez a motor kiemelkedő képfeldolgozási teljesítményt kínál, hogy éles, csúcs minőségű képek készüljenek, jól definiált részletekkel (részletgazdag). Ezen kívül az egyedi Kézi Éjszakai üzemmód segít a fotósnak elmosódásmentes éjszakai képet készíteni, a több kép egyszerre történő készítése által, majd ezeket egy kompozit képbe szintetizálja.

Kettős rázkódáscsökkentő rendszer, hogy biztosítsa az éles, elmosódásmentes képeket


Az X-5 kettős rázkódáscsökkentő rendszere összekapcsolja a PENTAX által kifejlesztett érzékelő eltolásos típusú SR (Shake Reduction) mechanizmust a digitális SR móddal, hogy még hatékonyabban kompenzálja a zavaró kamera rázkódást. Ez a hibrid rendszer biztosítja a fotós számáa az éles, elmosódásmentes képeket, még igényes, kamera rázkódását kiváltó felvételi körülmények között, mint amikor teleobjektívet használunk, gyengén megvilágított helyekem vagy naplementekor készítünk fényképeket. 

Széles, dönthető LCD monitor

Az X-5 széles, 3.0 inches, nagy felbontású LCD monitorral van felszerelve, mely körülbelül 460.000 képpontos. A dönthető konstrukció lehetővé teszi a fotós számára, hogy a monitort fel vagy le döntse, és beállítsa azt a szöget, mely számára a legjobb. Ezzel tehát tisztán láthatóak a képek, és a menük, amelyek a kijelzőn megjelennek, hogy biztosítsák az elkészített képek gyors, könnyű ellenőrzését és gyors, hibamentes beállításmódosítást.

Specifikációk Bővebben

Típus - Fényképezőgép típus Ultrazoom
Szenzor - Szenzor típus 1/2.33" CMOS
Szenzor - Névleges felbontás 16.0 megapixel
Váz - Magasság 86.5mm
Váz - Szélesség 120mm
Váz - Színmélység 106.5mm
Váz - Súly kb. 599g   (feltöltve és készenléti állapotban)
kb. 507g (akku és SD kártyák nélkül)

Összeállítások Bővebben

Oldal tetejére