AF 540 FGZ II Auto Flash - Áttekintés

  • 30457_AF540FGZII.jpg
  • 30457_Flash_Light_ON.jpg
  • 30457_Auto_Flash_Back_Panel.jpg
  • 30457_Flash_backside_image.jpg

  • Időjárásálló felépítés
  • 54 kulcsszám ISO 100/m-en
  • Fehér LED fény
  • Függőleges és vízszintes dönthetőség
  • Nagylátószögű előtét
  • Kicsi és fényes design

LeírásBővebben

AF 540 FGZ II automata vaku cserélhető objektíves PENTAX digitális fényképezőgépekhez, időjárásálló felépítéssel és LED fénnyel álló-és mozgóképek rögzítéséhez

Az AF 540 FGZ II egy időjárásálló automata vaku cserélhető objektíves PENTAX digitális fényképezőgépekhez 54-es kulcsszámmal ISO 100/m-nél. Az egységet arra tervezték, hogy szilárd, megbízható működést nyújtson még szélsőséges időjárási körülmények között is, legyen szó akár esőről vagy páráról.

Megbízható időjárásálló felépítés az igényes kültéri fényképezéshez

A vakut a kritikus részein összesen 28 tömítéssel látták el, beleértve a vakupapucsot, így az egység rendkívül időjárásálló lett. Egyikük a fényképezőgép és az objektív csatlakozásánál található, amely ugyanolyan időjárásálló, így a felhasználó létrehozhat egy rendkívül időjárásálló felépítést, amely megbízható teljesítményt nyújt még kemény kültéri viszonyok mellett is, mint például esőben vagy koszos, sáros helyeken.

Mozgó- és állóképek rögzítéséhez egyaránt használható LED fény

Mindkét modellben újonnan fejlesztett, erős fix LED fényforrás található. Ez a fehér fény nemcsak közeli videofelvételek készítésekor jön jól, hanem hosszabb exponálást igénylő állóképek rögzítésekor is. Tekintet-fényként is működik portrék készítésekor, sötétben pedig AF segédfényként*

*Az AF segédfény funkció a 645D, K-r, K-5, K-30, K-5 II s, és K-500 típusú fényképezőgépekkel működik. A fényképezőgép firmware-jét frissíteni kell a legújabb verzióra, hogy támogassa ezt a funkciót.

Felhasználóbarát beállítások

A felhasználó személyre szabhatja a vaku működését, a kilenc különböző előre beállítható funkció használatával, beleértve a tekintet-fény ki/bekapcsolását és a vaku-kisütési módot állóképekhez.

Sokoldalú vaku vezérlés

Mindkét modell különböző vaku-kisütési módokat kínál, ** kezdve a fejlett P-TTL automata vaku üzemmódtól, amely fényképezőgép érzékelője érzékeli a vaku elővillanását, hogy pontosan meg tudja határozni a fő kisütési szintet a megfelelő expozíció érdekében, a manuális vakuhoz, nagysebességű záridő-szinkronizációhoz, és vezeték nélküli P-TTL automata vakuhoz.

**Az elérhető vaku-kisütési módok változhatnak a használt fényképezőgép váz függvényében.

Oldal tetejére