AF 540 FGZ - Áttekintés

LeírásBővebben

Az AF 540 FGZ egy automata TTL vaku, dönthető és forgatható opcióval, valamint automatikus zoommal és nagysebességű szinkronizálással. Nagy kulcsszám jellemzi – 54 (ISO100/m-en) – és a típus széleskörű felhasználási lehetőséggel bír, beleértve a P-TTL automata vakut, a nagysebességű szinkronizációt és a PENTAX DSLR gépekkel használható vezeték nélküli P-TTL automata vaku funkciót.

Főbb jellemzők:

Nagy kulcsszám: kompakt mérete és a felpattintható kivitele ellenére az AF 540 FGZ nagy (54 ISO 100/m-en) kulcsszámot kínál annak érdekében, hogy alkalmazkodni tudjon a széleskörű felhasználási területhez.

Fejlett automata vaku funkciók: Az AF 540 FGZ vaku módok tárházát nyújtja a fotósnak, úgy, mint a fejlett P-TTL automata vakut, amelyben az ő pontsugárprojektora által létrehozott elvillanást a fényképezőgép fényérzékelője észleli, a tárgy megfelelő megvilágításához szükséges kisütési szint pontos meghatározása érdekében. Egyéb funkciók közé tartozik a TTL automata vaku, automata vaku, nagysebességű szinkronizáció és vezeték nélküli P-TTL.

Automatikus kisütési szögállítás: Amennyiben PENTAX autofókuszos SLR (Z-10 után és digitális formátumú modelleket beleértve), FA-, FA-J-, DFA vagy DA- sorozatú objektívvel szerelt fényképezőgépre csatlakoztatjuk, az AF 540 FGZ automatikusan beállítja a kisütési szögét az objektív fókusztávolságához.*

*Ez a funkció lehet hogy nem elérhető bizonyos fényképezőgépvázak és objektívek kombinációja esetén.

Egyebek:

  • „Digital” pozíció újonnan elérhető a zoom tetején található fókusztávolság-átváltási táblázatban, hogy használható lehessen a digitális tükörreflexes gépekhez.
  • Bounce vaku funkció, függőleges irányban -10 és 90° között, vízszintes irányban akár 180°-ig állítható szöggel.
  • Motoros zoommal ellátott vakufej a 24-85 mm-es objektívek (35 mm-es formátumban) látószögének lefedéséhez.
  • Kicsúsztatható nagylátószögű panel, a 20mm-es nagylátószög (35mm-es formátumban) lefedése érdekében.
  • Beépített tekintet-fény panel, amely hasznos és hatékony portréfotózás során
  • Külső áramellátás az opcionális TR Power Pack II-vel.
  • Kiiktatható energiatakarékos automatikus kikapcsolás funkció.
Oldal tetejére