5 ok PENTAX

Egy SLR kamera megvétele nagy vásárlási döntést jelent sok ember számára.
A fényképezőnek olyannak kell lennie, amit mindig magaddal akarsz vinni, és amit
bármikor, bárhol és bárhogyan is, de szeretni fogsz.
Itt találod az okokat, hogy miért a PENTAX fényképezőgép a legjobb választás:

1 A nagy teherbírású kivitelezést úgy tervezték, hogy minden időben, minden terepen megfeleljen

Előfordult Önnel, hogy azon hezitált, hogy magával vigye-e a kameráját egy kirándulásra, amikor esett az eső, vagy amikor várható volt, hogy az úticél helyszíne túl poros terület? A PENTAX digitális SLR fényképezőgép rendszer jellemzője, hogy időjárásálló, porálló mind a kamera váza és az objektívek egyaránt. Kirekeszti a vízet, a nedvességet és a port, így habozás nélkül élvezheti a fényképezést minden körülmények között.

2 A legszélesebb körű objektívválaszték az APS-C érzékelős modellek között

A legnépszerűbb képérzékelő a mai digitális SLR fényképezőgépek esetén az APS-C. Cserélhető objektívek, amelyek két fajta érzékelő típussal használhatóak: azokkal, amelyek kompatibilisek mind az APS-C-vel és teljes méretű érzékelőkkel, és azokkal, amelyek csak APS-C érzékelőre optimalizáltak. A teljes méretű érzékelős kompatibilis objektívek általában terjedelmesek, nehezel és költségesek. Ha Ön egy kompakt, könnyen kezelhető digitális SLR fényképezőgépet keres APS-C érzékelővel, a PENTAX a legjobb választás, mert a széleskörű cserélhető objektívek az adott érzékelő méretére lettek optimalizálva. Legyen szó akár széles nagyítású telefotó készítésről, széles perspektívájú festői fotózásról, vagy egy speciális alkalmazás használatáról, mint például a makró vagy a halszem funkciók, a PENTAX széles választékban kínál mind egy fókuszpontú és zoom objektíveket, hogy megfeleljen az Ön igényeinek.

3 Kompakt, könnyen cserélhető objektívek a könnyű hordozhatóságért

Egy SLR fényképezőgép tulajdonosa gyakran hord magánál több cserélhető objektívet, hogy a lehető legjobb képet rögzítse, függetlenül jelenettől vagy tárgytól. Azzal, hogy a rázlódáscsökkentő mechanizmus a vázban megtalálható, a PENTAX csökkentette az objektívek súlyát, az SR rendszer törlésével, amely minden egyes objektívben megtalálható volt.
Továbbá, az objektívek kialakításának optimalizálásával a PENTAX tovább csökkentette a súlyt és méretet. Ennek eredményeként, a felhasználó képes több tartalék objektívet is magával vinni ugyanabban a térben, és így bármikor választhat az objektívek közöttül éppen azt, amely a legjobban megfelel a felhasználó kreatív szándékának.

4 Több mint 100 színvariáció, amely segít kifejezni önmagát

color variations

A szín összhangba hozza a vázat és a markolatot az Ön kedvenc színeivel. Több mint 100 kombináció áll rendelkezésére. Válassza ki a kedvenc vagy szerencse színeit, és mutassa meg a világnak, hogy ki is Ön valójában. Hozzon létre egy speciális, egyedi kamerát, amelyet annál inkább szeretni fog, minél többet használja.

* Színes megrendelések bizonyos modellek esetén limitáltak.

5 A rázkódáscsökkentő mechanizmus kompatibilis minden PENTAX cserélhető objektívvel

shake reduction

A PENTAX által kifejlesztett SR (Shake Reduction) mechanizmus megtalálható minden SLR fényképezőgép vázában, így a Pentax digitális SLR kamerák képesek hatékonyan csökkenteni a fényképezőgép rázkódásának káros hatását, minden kompatibilis cserélhető objektívvel együtt is. Még a bemozdulásra hajlamos körülmények között is, mint például, sötétben történő felvételkészítés, vagy telefotó objektív használat esetén. Ezen kívül, a PENTAX belépő szintű modelljei pentaprizmás keresővel vannak felszerelve, amely inkább a magasabb osztályú modellekben található meg, míg a belépő szintű modelleknél a pentatükrös kereső a tipikus. Ezek segítségével nagyobb, világosabb képek készíthetőek, a gyors, könnyed megerősítéshez a kép komponálásánál, és a tárgy kifejezésére.

Oldal tetejére